På shelter-tur i Danmark med børn

Corona Lockdown er svært og frustrende for os alle. Men måske især for børnefamilien, som i disse uger må holde ungerne hjemme og jonglere arbejde, undervisning og huslige pligter.

Sheltertur i Danmark med børn

Vi, hos Baby Dreamer, har sat os for at inspirere corona-trætte børnefamilier til sjove og lærerige naturoplevelser. For selvom det er vinter, er der stadig masser af spændende ting vi kan lave i naturen. Så pak din Baby Dreamer taske med alle de nødvendige essentials og tag din familie med på eventyr!

Vi er taget med Henry og hans forældre på shelter-tur. Henry's mor deler her lidt om deres oplevelser. "Henry er 4 år og elsker at lege i naturen. Han har en naturlig nysgerrighed og elsker alt fra fugle og insekter, til bålmad og hulebygning.

Henry har jo ikke længere brug for en pusletaske i den klassiske forstand. Så hans Baby Dreamer taske har fået nyt liv! Taskens unikke design følger dit barns udvikling og kan bruges igennem alle stadier af barndommen. Taskens funktion tilpasses let dit barns behov.

Tasken var en stor hjælp at have med på shelter-tur. Istedet for bleer og bodystockings, pakkede vi den med alt det et barn på 4 år kan få brug for på sit eventyr. Taskens praktiske design rummer let både regntøj, varme strømper, tæpper, en kikkert, førstehjælpskasse og et par bøger til at identificere fugle, insekter og planter.

Hjemmefra havde vi også forberedt mad vi kunne lave over bål. Det var en rigtig hyggelig oplevelse at sidde ved bålet, kigge ind i flammerne og spise den mad, vi i fællesskab havde lavet. Det var utrolig dejligt at komme lidt væk fra hjemmekontor og Ipad, og en tur i naturen gav virkelig fornyet energi og en skøn følelse af frihed"

Er du blevet inspireret til at tage familien med på shelter-tur, lave mad over bål eller bare gå en lang tur skoven? Hjælp med at inspirere andre børnefamilier og del dine naturoplevelser, ideer og anbefalinger med os! Brug hashtagget #babydreamerexplore og lad os så komme afsted på eventyr!

Shelter-tur med børn
shelter-tur-babydreamer
stevnsklint-shelter-tur
Shelter-tur-babydreamer
stevns-klint-babydreamer
babydreamer-naturoplevelser
naturoplevelser-danmark
familie shelter tur babydreamermåneskind babydreamer

Taskerne som Henry har haft med på shelter-tur ser du her...

 

🌱 Kork Edition, sort pusletaske