Om Baby Dreamer

 

 

Baby Dreamer blev født i 2017 i København af designeren bag brandet, Matilde Ø. Hansen. Ideen og konceptet opstod, da Matilde opdagede et hul i markedet af pusletasker. 

 
“Jeg så mine veninder slæbe sig ned af trapperne med baby i den ene arm, pusletaske i den anden og en ekstra rygsæk på ryggen. Mange af pusletaskerne der var på markedet var også ekstremt usmarte og meget feminine. Det synes jeg var ærgerligt, nu hvor mændene er kommet så meget på banen med eks mere barsel.”
 
Missionen var klar. Der skulle skabes en pusletaske, der ikke skreg “bleer!”. Den skulle være multifunktionel og minimalistisk på en og samme tid. I bund og grund gjaldt det om at lave et produkt, der skulle gøre det lettere for forældre at komme ud af døren og opleve verden, selv om der er kommet en lille baby til verden. Alt bliver bare lidt mere besværligt, så hvorfor ikke lave et produkt, der får det hele til at glide lettere.
 
Matilde: Det er super pinligt at indrømme, men jeg fandt faktisk først for alvor ud af, hvor smart Baby Dreamer pusletasken var, da jeg selv fik børn. Man kan teste nok så meget og lytte til testpersoner, men intet måler sig med sin egen ærlige erfaring.