"Vanlife" i 90’erne - Kimen til Baby Dreamer

Bag navnet “Baby Dreamer” ligger drømmen om at inspirere jer forældre til at så et lille drømmefrø i jeres unger. Små frø, der bliver til voksne mennesker, der tør forfølge sine drømme. Min mission i Baby Dreamer er at designe produkter til jer familier, som gør det lidt lettere at jagte jeres familieeventyr. Store som små, så længe man er sammen.

Ud i det blå i en autocamper

“Vanlife” familier er et hypet fænomen nu om dage, men heller ikke uden grund. Det er nok tanken om det simplere liv, det tættere sammenhold og den afkoblede hverdag der tiltrækker.

Tilbage i 90’erne tror jeg også, det var lige netop sådan en rejse med min familie, der såede kimen i mig til at blive en rigtig drømmer og livsnyder. Ja måske endda her grundstene i Baby Dreamer blev lagt. Det var en måned i autocamper rundt i Canadas smukke natur, sammen med mine forældre og storebror. Den rejse fyldte meget, som en stor oplevelse i min barndom, selv om jeg kun var 3,5 år. Den vækkede virkelig en drømmer i mig, fordi jeg fik lov at se, hvad Verden også kunne byde på ud over børnehavens fire vægge.

Helt klart en fed oplevelse for mig, men hvordan var det at være forældre på sådan en tur? Jeg spurgte selvfølgelig mine forældre...

Var det egentlig ikke rigtig dyrt?

Nej hverken flybillet eller autocamperleje var særlig dyrt, så vi kunne faktisk godt få det til at hænge sammen selv om vi ikke havde mange penge mellem hænderne, men selvfølgelig var det noget der skulle prioriteres.

Hvorfor valgte i netop denne type rejse?

Det var en super nem måde at rejse med børn, da man altid har et toilet i nærheden, man kan tage sig en mad, når sulten melder sig og lægge børnene til at sove, når de er trætte. Hele kufferten er altid med sig rundt, så man har altid hvad man behøver lige ved hånden.

Så det var faktisk også ferie for jer?

Ja bestemt! Bor man på et hotel, er man lidt låst til hotelværelset, så snart ungerne er gået i seng. Med en autocamper, kan man side lige uden foran og hygge ved bålet og nyde naturen selv som forældre. Som tidligere nævnt er det også bare fedt man har det hele lige ved hånden, så man ikke skal stresse rundt efter noget mad eller toilet. Og så er det bare fedt at se ens unger finder glæde i naturen og leger rundt.

Den største oplevelse som barn på denne tur?

At se en vild bjørn! Jeg snakkede jo ikke om andet i børnehaven, da jeg kom hjem. Der var så mange dyr man aldrig havde set før i Danmark og det er jo en stor oplevelse for små børn.