SALGS-OG LEVERINGSBETINGELSER

De følgende vilkår og betingelser for salg vedrører salg på webshoppen www.babydreamer.dk , som er ejet af:

She's A Dreamer IVS

Kornvænget 36

4673 Rødvig

Danmark

+45 24245851

info@babydreamer.dk

CVR: 37133981

Webshoppen er åben 24timer i døgnet året rundt.

Kundeservice: Hverdage 9-17 via mail. Vi vil besvarer din mail hurtigst muligt.

FORTRYDELSESRET

Baby Dreamer yder 30 dages fortrydelsesret, hvilket betyder at hvis du ønsker at returnere en vare, skal dette gøres inden for 30 dage. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og i original emballage.

 

FRI RETUR

Hvis du fortryder dit køb, tilbyder Baby Dreamer fri retur. Du skal blot sende en mail til info@babydreamer.dk med ønsket om retur, årsag samt din kvittering. Derefter kontakter jeg dig med et returlabel.

Har du købt dit Baby Dreamer produkt et andet sted, bedes du rette henvendelse til den butik.

Når vi modtager varen, tjekker vi den og tilbagebetaler det beløb, du har indbetalt hos os ved købet. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte med.

100% TILFREDSHEDSGARANTI ELLER PENGENE TILBAGE

Tilfredshedsgarantien dækker alle Baby Dreamer produkter købt i perioden fra 1. januar 2020 og efter. Tilfredshedsgarantien tilbydes af Baby Dreamer (She's A Dreamer IVS, CVR 37133981) og er omfattet af følgende vilkår:

Hvis du ikke er tilfreds med dit Baby Dreamer produkt indenfor 100 dage fra købsdatoen, så tilbyder Baby Dreamer muligheden for at returnere produktet og få pengene tilbage. Tilfredshedsgarantien gælder produkter købt fra 1. januar 2020 og frem. Kampagnen drives af Baby Dreamer og ikke af forhandleren. Produktet kan ikke returneres efter nedenstånde procedure:

Skriv en mail til info@babydreamer.dk med ønske om at benytte tilfredshedsgarantien, hvortil vi sender et returlabel.

Pak produktet forsvarligt i en passende emballage og påfør dit tilsendte returlabel. Når produktet er modtaget i samme stand som ved køb, sættes returneringen igang af købsbeløbet.

Baby Dreamer betaler returfragten, men det er køberens ansvar at pakke produktet forsvarligt i passende emballage, så produktet ikke tager skade ved fragten.

Såfremt alle vilkår er opfyldt, refunderer vi det fulde beløb, som er betalt for produktet og indsætter pengene på den oplyste bankkonto. Håndteringen kan tage op til 14 dage fra produktet modtages.

Baby Dreamer forbeholder sig retten til at afvise returneringen af produktet eller fratrække eventuelle udgifter som følge af skader på produktet, såfremt dette er blevet misvedligeholdt eller har været anvendt til formål, som det ikke var beregnet til.

Eventuelle rabatter på købsprisen på produktet fratrækkes ved refundering.

Tilfredshedsgarantien gælder produkter som er købt på www.babydreamer.dk og ikke hos vores forhandlere.

Baby Dreamer eller vores samarbejdspartner kan ikke holdes ansvarlige for indirekte skader eller følgeskader forårsaget af køberen eller tredjepart, og refunderingen foretaget af Baby Dreamer og vores samarbejdspartner kan aldrig overstige det beløb som er betalt for produktet. Baby Dreamer kan ej heller holdes ansvarlig for eventuelt forsinkelse i refunderingen eller udeblevet refundering som skyldes hændelser, der ligger uden for vores og vores samarbejdspartners indflydelse.

Ved øvrige spørgsmål til vilkår, procedure for registrering, refundering eller udebleven tilbagebetaling af penge på bankkonto inden for den angivne tidshorisont henvises til info@babydreamer.dk. 

Baby Dreamer anvender kun personlige oplysninger i forbindelse med korrespondance relateret til denne kampagne. Personlige oplysninger anvendes ikke til andre formål, og de slettes 60 dage efter kampagnens afslutning.

OBS! Såfremt du ønsker at returnere et fejlbehæftet produkt, skal du returnere det til den forhandler, hvor produktet er købt.

Tilfredshedsgarantien dækker ikke fejlbehæftede produkter, erstatningsprodukter eller reparation af produkter.

PRISGARANTI​

Ser du os til en billigere pris på en anden side, matcher vi prisen. Skriv til os på info@babydreamer.dk og send linket, så får du en rabatkode per mail.

REKLAMATION

Hos Baby Dreamer gør vi vores ypperste for at sikre, at alle produkter er af bedste kvalitet og i perfekt stand. Skulle du alligevel modtage en defekt vare, bedes du øjeblikkeligt kontakte os. Du har to års reklamationsret på defekte varer, og i sådanne tilfælde dækker vi returomkostninger og en ny vare sendes.

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller kommentarer til dit køb på info@babydreamer.dk

 

Fragt

Levering: 2-4 hverdage inden for DK

Uden for DK: 5-14 dage

Fragtpriser

Danmark 

0 kr GLS pakkeshop 

39 kr GLS hjemmelevering

Europa

80 kr

Resten af verden

150 kr

  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram

Baby Dreamer

CVR-nr: 37133981

Mail: info@babydreamer.dk

vind en pusletaske 

- Vinderen trækkes d.1. januar

- har du allerede købt en taske og vinder konkurrencen, får du pengene retur på dit køb ;)